iStock_000051299484_XXXLarge-1024x1024

Mobilpant

10810097

Pant mobilen din hos oss

                               Få penger til gode

Med mobilpant kan du oppnå å få penger til gode i vår nettbutikk, kanskje du trenger å få reparert din nye telefon eller trenger tilbehør. Mange har et utall av gamle telefoner liggende i skuffer og skap da man tenker at man skal benytte dem igjen en gang. Men de fleste bytter ikke tilbake til de gamle modellene de har liggende. Hvis den nye telefonen dør, så får man enten reparert den eller man kjøper ny. Det er derfor smart å kvitte seg med gamle mobiltelefoner slik at man heller kan bruke pengene på noe mer fornuftig.

Mobilpant

Fuerat aestu carentem habentia spectent tonitrua mutastis locavit liberioris inistra possedit.Mobilpant er et konsept som gir mulighet til å få penger for en telefon du kanskje ikke trenger, levere inn alle gamle telefoner du har liggende. Ikke bare får du på denne måten mulighet til å redusere prisen på en ny telefon eller benytte panten til å kjøpe tilbehør, men dette er også et miljøvennlig konsept. De fleste sin naturlige reaksjon når de har en haug av utdaterte telefoner, er å sende dem på dynga. I stedet for å gjøre det, kan du levere dem inn slik at Mobilverkstedet kan resirkulere dine gamle telefoner ved å bytte eventuelle defekte deler.

Tilgang på billigere reparerte mobilpant-telefoner

Det er flere fordeler ved at vi tilbyr mobilpant. I tillegg til at du kan får en ny telefon til en sterkt rabattert pris for de gamle telefonene. Disse gamle telefonene blir reparert og tilbys til markedet for en billigere pris enn den nyeste modellen. ved å benytte deg av disse reparerte telefonene i stedet for en ny, så får du mulighet for en topp fungerende telefon for en mye billigere pris. mobilpant er kommet for å hjelpe folk, for å redusere elektronisk søppel de samler opp i hjemmene sin. 

Ta gjerne kontakt med oss i forhold til pris for mobilpant